JellyPages.com

komli

Friday, 18 October 2013

Tudung Saji Restoran & Katering

 
Assalamualaikum
Hujan menemani petang ku hingga ke malam. Usus mula menari belle alunan music rnb plus jazz. Dan usus terus menari hingga memaksa ku pergi mencari tempat makan. Akhirnya aku and family pergi menenangkan tali usus di sini.
 

 
tudung Saji Restoran & Katering

barisan panel air

nasi goreng udang & sotong untuk gue

burger ayam special untuk Lin 2 biji demi menenangkan tali usus

burger daging untuk I

kentang goreng

View dalam

Suda lame aaaaa tale Nampak.... ok ka?
 
Ok. Total rm26. Mak ayah cuma minum sebab dah kenyang makan dirumah katanya. so Saje ikut aku jenjalan amik fresh air. Tempat ok bersih. Aku makan kat dalam sebab luar dah penuh. Tapi nasib jugaklah x lama lepas tu hujan semua orang masuk dalam. Bab makan nasi goreng udang sotong tu memang superb. Tapi burger ada kekurangannya di situ. So boleh diperbaiki akan datang ye. Tadi tu ada 2 menu yg diode habis. Mungkin aku ni lewat sangat ke apa tak taula.... Sebenarnya banyak menu yang aku nak try. Next time insyaAllah datang lagi. Selamat mencuba. ni alamatnya.
Jalan Labrooy Taman Merdeka 

No comments:

Post a Comment