JellyPages.com

komli

Tuesday, 29 October 2013

Parota Rich

Assalamualaikum
Hari ni makan kat umah sebab mak aku masak. Bila malam kian larut perutku kembali gundah gulana. So terpaksa keluar juga ngeteh untuk mententeramkan perut yang gundah gulana ini... puihhh
 
ngeteh kat Naina Restoran
 
Air airan
 
nan Naina
 
Tara..... ini yang dicari2....Parota Cheese rm5.90
 
Parota crispy rm4.90
 
gambo stall cilok fb
 

lindu ke same wa suta lame x entefleme... solli aaahhh manyak bz... tale mase mau layan kemele...
 
ok. Parota Rich ni bukak stall dekat Taman Meru Jalan Jelapang. Stallnya di dalam Restoran Naina. Sebelah restoran ada stesen minyak Caltex. Aku ingat 1 set sebiji. Jadi tertamak takut x cukup aku ode 2 set. kan x habis. Tapau lagi kat mak n ayah 2 set. berset2 lah jadinya. Berset set pon sedap. Memang sedap makan time panas gitu kene plak teh c Naina ni. Layan habis. Selamat Mencuba. Lokasi dah bagi ye kat atas. 

No comments:

Post a Comment