JellyPages.com

komli

Saturday, 26 October 2013

Golden East Western House (Red Cafe)

 
Assalamualaikum
Hari ni ikut Lin lagi ke Ipoh atas urusannya yang tak abes2. Dalam perjalanan tu dia sempat Tanya "kedai semalam yang u salah tu dah jumpa?" x sangka akak dia ingat peristiwa semalam yang memalukan akak.... hahahhaha  "dah.... " sikit je aku jawab. "dekat mana" "erk.... taman DR"
 
Tara.... sudai sampai kawan2 ....
 
Menu
 
air airan rm3.70.
 
Chicken Garlic Kebab rm14.50
 
 
Penne carbonara rm9

Chicken with butter rice rm7.50
 
suasana sekitar. kat tgh tu kaunter air
 
ok. total rm31+rm3.70 untuk air. Makan mak aiiii sedap! Lin pon cakap sedap dengan senang hati. Lin susah nak cakap sedap kat 1-1 makanan sebenarnya. Tempat ok open. Ok sebenarnya Red Café ni banyak stall. salah satunya Golden East Western House ni la. Ada yang lain2 macam mee kari stall, lempeng pisang stall pon ade tau. Next time datang mesti nak rasa lempeng pisang.... Lokasinya dekat dalam Taman DR. Atau Taman Dr. Seenivasagam. Masuk je taman dr terus je x sampai 1km boleh jumpa dah. Sape orang Ipoh x tau taman Dr boleh panjat gunung Lang then x payah turun dah ok. Sebenarnya aku yang blur. Bile tempat ni di inform "taman dr Ipoh" aku ingat "taman dari Ipoh" sebab ada mention lagi taman kanak kanak tu yang dengan berbesar hati aku pergi taman kanak kanak semalam. Sekian sebab dah malu! Selamat Mencuba ok.

6 comments:

  1. Sedapnya lapo terus.... singgah sini :)

    ReplyDelete
  2. nampak sedap je makanan tu. harga pun tkdelah mahal sgt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yerp. makan sedap. harga patut untuk untuk western :)

      Delete
  3. Amboi... meriahnya makanan! terliur ni! :D btw SM done follow sini jemput singgah ke blog kalau sudi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengkiu dah follow. Sudi aje ke blog santan manis :)

      Delete