JellyPages.com

komli

Friday, 18 October 2013

Restoran Mecca Tower

Assalamualaikum
Sepatutnya balik Ipoh awal! Damn aku plak tak boleh bangun! siap sound Lin yang kejutkan aku hamper 5 kali "u nak balik u balik la sorang" gile.... kepala mamai apa pon bole..... Ini semua gara2 menyembang tak ingat sampai ke pagi dengan kaum kerabat! kalau dah jumpa mana kenal siang malam! Pulang lah aku pukul 11.30 pagi dengan kepala berat! Sampai Ipoh 1.15pm mcm tu. Hantar Si Bon Bon balik dulu dan decide ke sini! Nasi arab pon nasi arab lah......

 
 
Orait inilah restorannya. Memang ori pak arab yg meniaga

milk maggo rm8 dan grape jus tu Sekali dengan nasi kat bawah ni rm13

nasi yg package dengan jus grape
 

kebab dan nasi rm17

dessert rm15

selesa dan bersih siap ada alunan muzik arab

boleh Nampak perniagaan pakcik mydin meru raya
 
Ok.total rm53. Semua ok. makan pon ok x la aku pening kepala macam dulu2 makan nasi arab. Lokasinya 1 line dengan Seng Heng Meru Raya. Selamat mencuba!

No comments:

Post a Comment