JellyPages.com

komli

Monday, 7 October 2013

Aliff Cafe part 2

Assalamuaaikum
Gara2 semalam Lin sebok sangat cerita kat mak dan bapak mertua beliau perihal café yang beliau pergi semalam maka hari ni kenalah beliau ke sana lagi. Sekali gus menjahanam harapan aku untuk explore kedai lain. wut ever lah..... janji kenyangkan....
Boss tido sekarang.

Fresh orange
teh o limau panas
teh o ais limau
teh o panas

Bihun Singapore
Mak punya

hotplate ni asal Nye Lin punya. Dia tak nak sebab ada tauhu. memandangan spaghetti yg aku ode xde so makan je lah. walaubagaimana panjangnye cerita ini pon, hotplate ni sedap. 

Nasi putih ayam black pepper
Lin ode ni akhirnya

beefsteak
Untuk ayah

lamper.....
apa ntah nama dia. sedap jugak lah. dalam tu ada sayur dan ayam

nugget untuk boss kecik
wedges untk para2 boss

haloooo .... takut tak tengok wa punya mata???? ale selam ke?

aiyakkkk... manyak susdah wooo makan ini naket. wa pakai lue tangan itu pasai susahhhh oooo...
 
ok. total rm60.50. mak dan ayah tak dapat nak tgk live band. sebenarnya aku ada ode roti telo separuh masak. tunggu punya tunggu punya tunggu.... yg sampai telo je. mula2 cakap roti otw. dah roti otw tak yah lah anta telo dulu. x dapat la jep nak pecah telo sendiri atas roti. So tokey call kata runner dah ada kat Chemor. tunggu punya tunggu punya tunggu serupa runner kt Ipoh daaaaa. Xpe lah. bukan rezeki. aku amik keputusan balik je sebab mak ayah pon ada jemputan bday party. Overall ok. makan ok tempat bersih. Soon kalau nak relax lepak layan evergreen boleh datang lagi.

No comments:

Post a Comment