JellyPages.com

komli

Friday, 27 September 2013

Selamat Ulang Tahun Thu Zar

Assalamualaikum
Thu Zar dah setahun. Sape suka boleh lah layan gambar2 masa celebrate sikecik ni di Shabu shabu. Tiup lilin???? bapaknye tolong tiupkan.
Okay semua kene layan bdaygurl dengan diva sekali ok.
 
 
Yeahhhh. Nampak x? bday aku hari ni tau. jgn main2!!!! lu langsi lu tukar la lu bini punya langsir. ni  Ke El hamster 2 taw... 
 
Ni paksu aku merangkap nanny aku bila siang.
 
Paksu nak mandi sekejap. tiba2 panas lepas makan
 
acara makan berdiri. sambil bernyanyi.
 
Ok. ni 2 orang penting aku. nak deal apa2 sila contact diorg dulu. aku nak rehat sebab aku bday gurl ok.
 
 
cake aku. aku kan 1thn. kenapa xde gambar katon2? ni gambar jiwang2 ni. ibu ni memang nak kene dgn aku. aku nak gambar psy gentleman.kan aku dah ode? siap ibu lepas ni.
 
woiiii abes lah cake kene lilin.... lembab btul ibu amik gambo.... rimas lahhhh
 
1 je ke lilin? apsal ibu punya banyak hari tu? ibu ni memang la..... tgk la lepas ni. Aku bubuh penuh lilin atas cake ibu taon depan. sampai x muat cake aku bubuh.
 
apsal ayah ni? potong cake dulu baru tiup? ape ni ayah? pakai rules mana? ayayayayaya x paham la ayayayayay ni....
 
oklah nak balik. Paksu pulak sebok nak berendam kat sini. konon aku la yg nak mandi. pakai nama aku la tu. padehal dia yg sibuk nak berenang kat situ bagai.... gagal betul!
 
budak2 ni sebok nak nyanyi untuk aku. layankan je lah

No comments:

Post a Comment