JellyPages.com

komli

Saturday, 21 September 2013

Restoran d'Rc-Semat Quran

Assalamualaikum
Malam minggu ni makin pening plak nak makan kat mana. Aku dah memang malas nak keluar. Lagi relax kalau Lin pegi tapau je. Sampai rumah boleh makan sambil tgk tv. tetibe Lin ajak jugak makan kat luar tempat baru katanya. oklah.... join je lah.
                 Ok restoran ni senang je. Betul- betul berhadapan dengan Sekolah Kebangsaan Chepor.
Tara..... ni la restorannye....
view dari dalam
kaunter
Ice lemon tea rm2
Chicken Chop rm10.90
menu akak ok.

 

 

Fresh Orange  rm2
Chicken Del-b rm12.50
Lin punye menu.
 
Antara hiasan dinding.
 
Nampak x? selain menu di atas ada nasi arab juga
 
               Ok. Tempat ok dan selesa. Yang penting bersih. Ayam goreng rasanya ok tapi agak pedas. kalau anak aku makan memang muka ada merah-merah. Pastu tepung macam tebal sikit. Yang lain ok. Baru x baru ada sebulan ke 2 bulan gitu restoran ni dibuka. Memandangkan tersangat dekat dengan tempat aku next time boleh datang makan menu lain pulak. ok selamat mencuba. Ni alamat dia :
99, Jalan Meru Perdana 1,
Taman Meru Perdana,
31200 Chemor Perak
 
 

No comments:

Post a Comment