JellyPages.com

komli

Tuesday, 20 August 2013

Rumah Terbuka

Assalamualaikum

Raya ke 10 ayahanda beta telah buat open house. Dari makan2 family telah menjadi makan2 family+jiran.
            Menu biasa je. x gempak seperti tahun2 sudah. Lagi pun ini kira mini open house. Sangat simple dari semua segi. Sama ada segi tiga, segi empat tepat atau segi empat sama. Simple2 pon mcm nak patah le kaki aku ke hulu hilir menyibukkan diri.
            Majlis penyampaian hadiah berlangsung sesudah maghrib.
Jkkk yang membantu membersihkan tapak majlis
 
Jkkk sedang berbincang stage untuk dangdut malam ni.
 
Untuk menu mak aku masak rendang ayam yg dinamakan rendang rendang mari berdengdang, rebus nasi impit dan goreng mee. Lemang ode, sate pon ode tapi ayah aku bakar sendiri.
Sate dan ayah sangat low profile. Hanya pembakar dan
rakan2 saje yg sudi enterframe :P
Encik kerusi dan meja telah lama bersedia dalam perbarisan
 
Mee goreng ayam + udang
 
Rendang ayam
 
lemang yang bakal lemas
 
nasi impit yg terhimpit dgn pelbagai persoalan
 
 
kuah kacang lautan florida
 
bawang dan timun dengan gaya tersendiri
 
sate ayam
 
Es teler sekali lagi nak enterframe.... gile glemer ko Jah
Sambung.....
 
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment