JellyPages.com

komli

Saturday, 9 November 2013

Seoul Garden

Assalamualaikum
Setiap bulan dalam 1 hari aku kena join Lin dan sedare marenye pergi makan. Kira macam majlis beramah mesra rakyat gitu. Masalahnya aku selalu dalam dunia aku sendiri je bile join diorang ni. mcam emo sgt tahap kecelakaan je bunyinya kan. Bukan apa.... aku x paham bahasa ibunda mereka. itu saje. Hari ni makan sambil jadi kpoppers okay.
 
Seoul Garden
 
steamboat n grill
 
ni untuk aku je. orang lain x makan sup. ahli majlis majlis makan tomyam
 
dessert Lin buat sendiri
 
sila ambil dengan tenang sebelum kene tendang
 
ruang makan
 
masa ni dah nak tutup sgt dah
 
so hot but not so
nasi goreng, mee goreng etc station
 
bekas merah tu untuk grill yang putih untuk steam
 
dessert buat sendiri

ayor pon gi ambik sendiri
 
sila datang lagi.... x.... dia x cakap macam tu aku je saje tulis
 
bye Seoul Garden
 
Lee Dong Wook
Cinta pertama dan terakhirku masa kat Seoul dulu .... saje malas nak  cerita dia penah nak minang aku dulu. Kang ramai plak yang bunuh diri nanti. hahahahaha
 
ok. total rm208.70. ni price untuk 5 orang dewasa. Tempat makan bersih. Tapi agak sempit sikit la.... Makanan plak aku suka grill dia memang the best. Steamboat tu aku rasa biasa je lah. Masa aku sampai memang penuh orang mak ai. Malangnya aku x sependapat dengan peserta majlis beramah tamah bersama rakyat yang lebih suka Shabu shabu..... suka ko lah. Selamat mencuba.
Lokasinya
Jaya Jusco atau sekarang Aeon kinta city
Depan Food court je nih. ok
 
Ni lagu cinta aku dengan Lee Dong Wook dulu. Boleh lah layan karok sebab ade lyric hahahahahha
 
 

2 comments:

  1. best nye akk dapat makan dekat sana.hehe..so far sye tak pernah try lagi.nnti bila dah masyuk boleh la try.btw sye klik iklan akk taw

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu bebanyak dek . akak tau tu. akak pon ada klik iklan adek :)

      Delete