JellyPages.com

komli

Wednesday, 6 November 2013

Mr Cendol

 
Assalamualaikum
Hujan mengiringi petangku. Sedap layan perasaan mak call ajak beli barang. Ikut je lah daripada aku jadi bodoh dalam umah keboringan. Habis membeli singgah sini memenuhi impian perut.
 
Orait makan time
 
air airan
 
of coz la kena ode cendol. ni cendol sepesel. ada boh aiskerim
air gula boh sendiri. senang nak mengejas banyak mana manis yang dimahukan
 
nasi lemak special
 
mee rojak
 
menu makanan
 
menu cendol cendolan
 
since I met u since 1952
 
ruang dalam
 
ayoooo.... budak ni ntah apa mood tak boleh diam
 
ok. total masuk mee rojak bungkus lagi 1 untuk Lin rm23.70. Cendol tu ok sedap walaupon cendolnya agak kembang. Makanan pon sedap semuanya. Ini turut diperakui oleh mak dan ayah gue. Tempat kecik tapi bersih. Lokasi berhadapan dengan Ap Ayam Penyet Mydin Mall Meru Raya. Selamat mencuba :)

2 comments:

  1. best je cendol tu ada aiskrim..tp warne dia lain skit.selalu nye warne hijau kan?hehe

    ReplyDelete
  2. ha'ah dek.... mula2 akak Tanya kat mak apsal lak cendol ni Lebam jerk... mak ckp kalau Lebam mcm ni maksud Nye die ori pandan. bukan pakai pewarna. yang hijau merelip2 tu biasa dia pakai pewarna.

    ReplyDelete