JellyPages.com

komli

Saturday, 9 November 2013

Master Yen Teppanyaki and Grill

 
Assalamualaikum
Hujan agak lebat malam ni. Aku n family baru je menghadiri jemputan perkahwinan jiran aku yang berbangsa India. Macam biasa aku, mak, Lin makan dessert. Kecuali ayah aku dia mesti makan. 50% tetamu melayu. Masakan pon halal. Lepas kenduri terus ke sini.
 
menjepon hari ni
 
snow tea
orange juice
ayor suam kene ada
 
chicken teppanyaki
 
cuttle fish teppanyaki
 
chicken chop
 
beef steak
 
Gyoza! gyoaza ni macam wantan
 
4 sekawan
 
mak tengah interview chef
 
hr tu hujan. so kerusi meja kat luar belum dibuka lagi
 
seronok mengadap orang masak sebab diri sendiri malas masak :P
 
sotong dan ayam
 
makan mengadap dapur
 
menu air
 
menu makan
 
ok tata tokey n anak dia
 
 
wa suke sini. manyak kawan tale la boling .... selalu semua olang tue saje.... main pon bawah saje. sape mau mala.???? lu belani ke?hahahah
 
ok. total rm62. tempat makan ok dan bersih. Makanan pon sedap. Kalau x hujan boleh layan makan tepi sungai. Layanan pon ok. Selamat mencuba :)
Lokasi
A-15, RIVERWALK@KINTA RIVERFRONT,
JALAN LIM BO SENG,
3000 IPOH
 

6 comments:

  1. chicken chop + beef steak tu yummy giler!
    rawrrrrr aummmm hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kenyang hehehehehe jom try :)

      Delete
  2. jealous nye tgk akk sekeluarga...selalu keluar dekat luar...makan sedap2 pulak tu..hehe...sye klik iklan lagi taw..nnti boleh keluar makan2 lagi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh Alhamdulillah selalu bersama family :) always done click adek. don't worry. tengkiu bebanyak sudi kclick akak punya. :)

      Delete
  3. MET ni selera orang melayu kampung. kolot sikit dengan makanan macam tu tapi anak-anak suka pula. mungkin peredaran zaman.

    salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.... apa pun masakan kampong the best. tengkiu dah follow saya. saya pon dah follow MET. ku sambut salam perkenalan dr mu :)

      Delete