JellyPages.com

komli

Saturday, 16 November 2013

Restoran Rozafa

Assalamualaikum
2-3 hari ni habis mood lari.... nak terpengsan pujuk jiwa sendiri untuk mengembalikan mood. Nak type pon macam ada batu bata kat jari. gambar dah melambak dalam hs yang limited memorie tuh. haiyooooo..
 
makan malam yang sunyi sepi
 
airrrrrr
 
nasi goreng ayam
 
nasi goreng daging merah
 
telur dadar
 
sambal belacan
 
lauk station. sorry malam x jual lauk adehhh...
 
amik gambar peti ais sebab dah xde mende nak amik
peti ais pon seni jugak kan :)
ruang dalam
 
stall mee mungkin yang x jual waktu malam
 
restoran ni kedai 2 pintu
 
ok. total rm14.70. Makan ok. kedai pon ok bersih. Sebenarnya Lin nak makan nasi putih. Malangnya malam xde. Lauk pauk kat sini semua sedap2 belaka. Dulu rajin gak datang sini beli lauk. skang dah x berapa nak rajin. siang sebenarnya aku x banyak masa sgt macam dulu. So malam je yang boleh mengaktifkan diri ku herk... Selamat mencuba
lokasi
Kanthan
 
 

8 comments:

  1. akk nie asyik post pasal makanan je...tengok je terus sye jadi lapar!haha/..

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat masa ni benda makan dulu lah ye heheheheh

      Delete
  2. tertarik dengan gambar nasi goreng ayam tu. yumm yumm :9

    ReplyDelete
  3. thanks for follow me my dear :)

    https://dyranbaharudin.blogspot.com

    ReplyDelete